بی بدیل  - Bibadil
25 آبان 1403   15 نوامبر 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام

حضور وزیر فرهنگ در آیین بزرگداشت جلال الدین محمدیان

حضور وزیر فرهنگ در آیین بزرگداشت جلال الدین محمدیان به گزارش بی بدیل دات کام، آیین بزرگداشت جلال الدین محمدیان که مقرر است ۲۵ تیر در تالار رودکی برگزار گردد با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعدادی از مسؤلان همراه خواهد بود.



به گزارش بی بدیل دات کام به نقل از ستاد برگزاری این مراسم، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سیدنظام الدین موسوی و اعضای هیات رئیسه مجلس و استاندار کرمانشاه در آیین تکریم و بزرگداشت سیدجلال الدین محمدیان خواننده تصنیف «مردان خدا» حضور خواهند داشت.
همچنین، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت ارشاد، محمد الهیاری مدیرکل دفتر موسیقی، امیرعباس ستایشگر مدیرعامل انجمن موسیقی ایران، حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی و اعضای هیات مدیره و شورایعالی خانه موسیقی از این هنرمند قدیمی تجلیل خواهند کرد.
داریوش پیرنیاکان، مهرداد پازوکی و مهیار فیروزبخت همچون هنرمندانی هستند که در مراسم حضور خواهند یافت.
موسسه رسانه ای «ایما» برگزارکننده این مراسم است که با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهادهای تابع همچون بنیاد رودکی، دفتر موسیقی، انجمن موسیقی ایران، موسسه پیشکسوتان هنر و خانه موسیقی به دبیری علیرضا سپهوند این آیین بزرگداشت را طراحی نموده است.
سیدجلال الدین محمدیان متولد ۱۳۳۷ درکرمانشاه است و از عنفوان جوانی به تشویق استاد سید امیرالله کاته کبودی با گروه تنبورنوازان به همکاری پرداخت. وی در سال ۱۳۵۱ فعالیت رسمی و هنری خویش را در مرکز فرهنگ و هنر کرمانشاه آغاز کرد و در سال ۱۳۵۵ به تهران آمد و برای اینکه بهتر بتواند گوشه ها و ردیف های موسیقی اصیل ایران را فرا گیرد بعنوان شاگرد نزد استاد محمدرضا شجریان پذیرفته شد و در نهایت در مکتب صبا افتخار شاگردی وی نصیبش شد.
محمدیان ۳ سال بعد در خدمت استاد اصغر بهاری با ردیف های آواز آشنا شد و سه سال دیگر در کلاس استاد شجریان که در رادیو تدریس می کرد، حضور یافت و به طور خصوصی در منزل شادروان استاد محمود کریمی به منظور تکمیل دانش موسیقی به فراگیری پرداخت. سر انجام در سال ۱۳۵۶ با گروه تنبورنوازان همکاری خویش را شروع کرد.
محمدیان در سال ۱۳۵۸ همکاری خویش را با مرکز حفظ و اشاعه موسیقی آغاز و قطعه «هوای وطن» را با گروه تنبور «شمس» اجرا کرد. در سال ۱۳۵۸ با گروه تنبورنوازان کنسرتی در تالار وحدت به مدت پنج روز اجرا کرد که آهنگ «باز هوای وطنم آرزوست» از او مورد توجه قرار گرفت.


منبع:

1402/04/21
20:05:19
5.0 / 5
385
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،