بی بدیل  - Bibadil
25 آبان 1403   15 نوامبر 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
عضو جامعه روحانیت مبارز:

امام خمینی (ره) به جد اعتقاد داشت که میزان رأی ملت است

امام خمینی (ره) به جد اعتقاد داشت که میزان رأی ملت است به گزارش بی بدیل دات کام، عضو جامعه روحانیت مبارز اظهار داشت: امام امت معیارهایی چون مومن بودن، کاردان بودن، تعهد داشتن، تدبیرگری و شایستگی های مورد نیاز اداره کشور را برای انتخاب افراد اصلح در مقطع انتخابات تبیین می کردند و به جد اعتقاد داشتند «میزان رای ملت است» و مردم هم آزاد بودند، بر طبق رای و نظر و میزان تشخیص خود از معیارها، افراد تایید صلاحیت شده را انتخاب کنند.



حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی رهبر در گفت و گو با ایسنا، اظهار داشت: استقامت بر احکام اسلام و احیای فرهنگ اسلامی در همه ابعاد زندگی با اهمیت ترین رکن اندیشه امام خمینی (ره) بود.

وی افزود: شناخت امام(ره) از اسلام و استقامت ایشان در راه تحقق بخشیدن به نظام اسلامی در همه ابعاد سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، دفاعی، خدمت گذاری و مردم داری از با اهمیت ترین ارکان فکری و اندیشه امام خمینی (ره) بود. در دوران ستم شاهی و حمایت غربی و اسرائیلی از رژیم پهلوی، امام(ره) تا سر حد جان ایستاد و اسلام و نظام سیاسی برگرفته از آنرا طی سالهای مبارزه و بعد در دوران نظام جمهوری اسلامی پیاده کرد.

در شرایط جاری که مشکلات معیشتی مردم را گرفتار کرده و دلیلش کم کاری های داخلی و فشارهای بیگانگان است، باز شاهد حضور باشکوه ملت در مراسم خاکسپاری پیکر شهدای خدمت هستیمعضو جامعه روحانیت مبارز با تبیین میزان اجرائی شدن اندیشه سیاسی امام (ره) طی بیش از چهار دهه گذشته، اظهار داشت: در اینکه نظام اسلامی در طول این مدت استقرار یافته است و جمهوریت و سپردن حق انتخاب به مردم پیاده شد، بر کسی پوشیده نیست. در وضعیت جاری کشور که مشکلات معیشتی مردم را گرفتار کرده است، باز شاهد حضور باشکوه ملت در مراسم خاکسپاری پیکر شهدای خدمت و مراسم های گرامیداشت بعدی در شهرهای مختلف کشور بوده ایم.

وی با اشاره به سیره رفتار امام خمینی(ره) در زمان انتخابات، اظهار داشت: امام(ره) امت معیارهایی چون مومن بودن، کاردان بودن، تعهد داشتن، تدبیرگری و شایستگی های مورد نیاز اداره کشور را برای انتخاب افراد اصلح در مقطع انتخابات تبیین می کردند و به جد اعتقاد داشتند «میزان رای ملت است» و مردم هم آزاد بودند برمبنای رای و نظر خود و میزان تشخیص خود از معیارها، افراد تایید صلاحیت شده را انتخاب کنند.

عضو جامعه روحانیت مبارز بالاترین رای ملت به حکومت دینی امام خمینی (ره) را رای ۹۸.۲ درصدی مردم به نظام جدید سیاسی ایران اعلام نمود و اظهار داشت: بیش از ۹۸ درصد مردم در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ پای صندوق های رای آمدند و به «جمهوری اسلامی» رای آری دادند و در سایر انتخابات نیز همین سیره بوده و امروز هم راهی که مقام معظم رهبری دنبال می کنند، همان راه است. پایبندی به قانون اساسی و راهی که مردم به آن رای داده اند، امروز هم باید ادامه یابد.

معتقدم با آن چه امام در گذشته می خواستند و امروز رهبری می خواهند، راه زیادی در پیش داریم

حجت الاسلام رهبر اشاره کرد: در اندیشه سیاسی و اجتماعی امام امت آن چه مورد تاکید بود، تحقق عدالت اجتماعی و خدمت همیشگی به محرومان بود که تا حدودی اتفاق افتاده است، اما معتقدم با آن چه امام(ره) در گذشته می خواستند و امروز رهبری می خواهند، راه زیادی در پیش رو داریم و عدالت اسلامی باید با همه شاخصه های آن تحقق یابد. با وجود فشارهای بین المللی باید فرهنگ، معیشت، مسکن و نیازهای اساسی جامعه تامین گردد.



وی با اعلان اینکه «قطعا بهتر از وضعیت جاری می توان کشور را اداره کرد» اظهار داشت: امام امت فرمودند «بهترین عبادات، خدمت به این ملت است». هر دولت و مجلسی که بر سر کار آمدند به روش خود کشور را اداره کردند؛ اما به طور قطع بهتر از شیوه های مرسوم دولت ها می توان کشور را اداره کرد تا حق به تمام حق داران در توده های ملت برسد. دولت رئیسی تا جایی که در توان داشت به مردم خدمت کرد و آخر هم قربانی همین خدمت گزاری شد، روحش شاد.

مسوولان کشور و هر دولتی در این کشور بر سر کار آید باید قدردان و خدمتگذار مردم باشد و خودش را قربانی ملت کند

عضو جامعه روحانیت مبارز متذکر شد: مردم در متعادل کردن درآمد و هزینه های زندگی و اداره کردن خود، مشکلاتی دارند که اقتصادیون و مدیران کشور باید اهتمام بیشتری برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی جامعه داشته باشند. مسئولان کشور و هر دولتی در این کشور بر سر کار آید باید قدردان و خدمتگذار مردم باشد و خودش را قربانی ملت کند، همانطور که رییس جمهور عزیزمان این چنین کرد.

حجت الاسلام رهبر در آخر اشاره کرد: قسط و عدل امیدبخش و اطمینان بخش ملت و بیش از بیش سبب پشتیبانی ملت از نظام می شود.







منبع:

1403/03/14
12:43:17
5.0 / 5
243
تگهای خبر: فرهنگی , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،