بی بدیل  - Bibadil
09 آبان 1403   30 اکتبر 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام
به بهانه سالروز ورود آزادگان جنگ تحمیلی به كشور

داستانهای کمتر شنیده شده از بوی پیراهن یوسف حاتمی کیا

داستانهای کمتر شنیده شده از بوی پیراهن یوسف حاتمی کیا به گزارش بی بدیل دات کام، ابراهیم حاتمی کیا اعتقاد دارد که فیلم «بوی پیراهن یوسف» تصورش را از مفهوم انتظار مشخص می کند.


به گزارش بی بدیل دات کام به نقل از ایسنا، «بوی پیراهن یوسف» تولیدی سال ۷۴ با موسیقی مجید انتظامی و بازی ماندگار علی نصیریان و نیکی کریمی بارها به مناسبت سالروز ورود آزادگان پخش شده است و همچنان برای مخاطب موثر بوده است.
این فیلم که به تهیه کنندگی مجید مدرسی تولید شده است، روایتی است از؛«دایی غفور» که راننده تاکسی فرودگاه است، برخلاف دیگران که می گویند پسرش شهید شده است، معتقد می باشد که پسرش «یوسف» روزی برخواهد گشت. زندگی او و دختری به نام «شیرین» که از قبل برای جست وجوی برادش به ایران آمده است و در بین آزادگان جنگ تحمیلی بدنبال برادرش است، در یک نقطه به هم می رسد و...

و امروز ۲۶ مرداد ماه به بهانه سالروز ورود آزادگان مروری داریم بر برخی نکات کمتر شنیده شده، فیلم «بوی پیراهن یوسف».



علی نصیریان در گفت و گوی مشروحی که سال ها قبل با ایسنا داشت، اظهار داشته بود: تا پیش از سال ۷۴ دو سالی، خارج از کشور پیش فرزندانم بودم که بعد از برگشت بلا فاصله آقای حاتمی کیا پیشنهاد بازی در فیلم «بوی پیراهن یوسف» را دادند. فیلم «دیده بان» ایشان را دیده بودم و حس می کردم کارگردانی خوبی است. پس از «بوی پیراهن یوسف» هم ایشان گفتند، خیلی دوست دارند آن نقش کوتاه را در «برج مینو» بازی کنم که قبول کردم.
این هنرمند سرشناس همین طور چند سال قبل در گفتگویی تصویری که با عباس یاری در مجله فیلم داشته است، درباره ی حضور در فیلم «بوی پیراهن یوسف» یادآور می شود که ابراهیم حاتمی کیا به من پیشنهاد نمود، چند روزی با راننده فرودگاه که پدر شهید هم هست، همکلام شوم، من این تجربه را انجام دادم، شاید کمک زیادی نکرد ولی تجربه خوبی بود. بیش از همه در آن فیلم تحت تاثیر این که جوانان این مملکت چگونه جانشان را از دست دادند، بودم و نقش دایی غفور را بازی کردم.
او همین طور خاطره جالبی از سکانسی که در فیلم «بوی پیراهن یوسف»، اتوبوس آزادگان می آید تعریف کرده است، سکانسی که در آن پایش در چاله ای ناخودآگاه می رود و این اتفاق به باور پذیر شدن این سکانس کمک می نماید.
علی نصیریان همین طور گفته است: من در فیلم «بوی پیراهن یوسف» پدر یک شهید بودن را باور کرده بودم و به این علت با تمام وجودم «دایی غفور» را بازی کردم، اگر امروز سینمای دفاع مقدس خالی از قهرمان شده است بدین سبب است که بازیگران نقشی که بازی می کنند را باور ندارند و فقط وی را بازی می کنند در صورتیکه باید خود آن نقش شوند.

بخشهایی از موسیقی و فیلم «بوی پیراهن یوسف»


منبع:

1403/05/26
15:07:35
5.0 / 5
246
تگهای خبر: بازی , سینما , فیلم , كارگردان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،