بی بدیل  - Bibadil
25 مهر 1403   16 اکتبر 2024
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام

شناسایی دانش آموزان نخبه سراسر کشور در جایزه البرز

شناسایی دانش آموزان نخبه سراسر کشور در جایزه البرز بی بدیل دات کام: مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز از شناسایی و قدردانی از دانش آموزان برتر کشور در نیمه آبان امسال آگاهی داد.


به گزارش بی بدیل دات کام به نقل از ایسنا، آیین داوری شصت و دومین سال جایزه البرز در بخش دانش آموزی، با حضور معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، معاون استعدادیابی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، مدیرکل دفتر شناسایی و هدایت مستعدان بنیاد ملی نخبگان، قائم مقام سازمان سما، اعضاء هیئت امنای بنیاد فرهنگی البرز و بالاتر از ۴۰ استاد و معلم حوزه آموزش و پرورش، همراه با برخی از مسئولان، مدیران و صاحبنظران حوزه دانش آموزی در هتل ارم تهران انجام شد.
حیدر ارشدی -مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز- در افتتاحیه آیین داوری شصت و دومین سال جایزه البرز سال ۱۴۰۳، ضمن معرفی بنیاد فرهنگی البرز و کارهای این بنیاد، اظهار داشت: این بنیاد تلاش دارد بالاترین های علمی کشور را بوسیله استاندارد و عالمانه شناسایی کند؛ همانطوریکه مرحوم حسینعلی البرز نیز به عنوان موسس این بنیاد، با این هدف متعالی، این بنیاد را پایه گذاری و وقف نموده است و طی بالاتر از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده است.
وی افزود: جایزه البرز به عنوان باسابقه ترین جایزه علمی کشور، هرساله بصورت کشوری به بالاترین دانشمندان، فناوران، حوزویان، دانشجویان و دانش آموزان برتر سراسر کشور اعطا می شود.
ارشدی افزود: در اساسنامه بنیاد فرهنگی البرز ذکر شده است که این بنیاد به هیچ عنوان حق ندارد از اشخاص حقیقی یا حقوقی کمکی دریافت نماید؛ به همین دلیل مبلغ تمام جوایزی که اهداء می گردد، فقط از محل درآمدهای بنیاد فرهنگی البرز تامین می شود.
دبیرکل جایزه البرز با بیان این که در این دوره از جایزه پیش بینی قدردانی از ۶۲ دانش آموز برتر کشوری انجام شده است، اشاره کرد: برندگان نهایی، می باید حتما حدنصاب امتیازات لازم را کسب کنند؛ در غیر اینصورت، اصراری به رساندن تعداد منتخبین به ۶۲ نفر را نداریم.
وی در انتهای سخنان خود، ضمن تشکر از سازمان ها و وزارتخانه های همکار، اضافه کرد: امروز شاهد آئین داوری و انتخاب نفرات برتر جایزه البرز ۱۴۰۳ در بخش دانش آموزی هستیم.


بیش از ۷ هزار مدرسه در کشورمان، موقوفه است
حجت الاسلام احمد شرفخانی -رئیس هیات امنای بنیاد البرز- نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: خدا را شاکر هستیم در کشوری زندگی می نماییم که از دیرباز، مردان اندیشمند نیکوکار و زنان نیکوکرداری بودند که کارهای خودرا برای پیشرفت کشور در پیش گرفتند.
وی ادامه داد: در کشورمان ایران نسبت به نیاز جامعه و توسعه و پیشرفت کشورمان اقدامی ماندگار انجام گرفته است و بالاتر از ۲۳۰ هزار موقوفه با ۸۰۷ نوع نیت وقف در کشور داریم که واقفان با نگاه دوراندیشانه فعالیت می نمایند.
شرفخانی ابراز کرد: جایزه البرز امسال که شصت و دو سال است برگزار می شود، از اندیشه زیبای مرحوم البرز نشأت گرفته و موجب ایجاد آثار و برکات زیادی شده که برایمان باارزش است.
وی همین طور در ادامه اشاره کرد: مرحوم البرز نیت و تفکری را طرح کرد که با نیات و روحیات دیگر متفاوت می باشد. در موضوع وقف تنها یک نیت زیربنایی وجود دارد و آن توسعه علم است که تشویق دانشمندان و عالمان را بدنبال دارد؛ به عبارت دیگر، با این نوع وقف به توسعه انسانیت، مهربانی، نوعدوستی و انسان دوستی کمک می شود.
رییس هیات امنای بنیاد البرز با اعلان اینکه در کشور موقوفات علمی خوب و قابل توجهی وجود دارد، اشاره کرد: بالاتر از ۷ هزار مدرسه در ایران موقوفه و حدود ۵۰۰ مرکز علمی، دانشگاهی و کتابخانه ای نیز در کشورمان موقوفه هستند.

شناسایی دانش آموزان مستعد کشور، نوعی ظرفیت سازی برای کشور است
رضا گلشن -مدیرکل دفتر شناسایی و هدایت مستعدان بنیاد ملی نخبگان- نیز در ادامه این مراسم اظهار داشت: چند سالی است که حرکت نو و ارزشمندی در بنیاد فرهنگی البرز برای ارتقای سطح جایزه انجام شده است و در مجموعه بنیاد نخبگان نیز ارتباط نزدیکی با این بنیاد وجود دارد.
وی ادامه داد: جا دارد به عنوان یکی از نهادهای حامی این جایزه از زحمات همکاران بنیاد البرز تشکر کنم؛ نهادی مانند بنیاد فرهنگی البرز در کنار آثار خوب علمی و آموزشی، از نظر ماموریت بنیاد نخبگان نیز کمک کننده است بطوریکه ظرفیت جدیدی به ظرفیتهای کارشناسی شناسایی استعدادها در کشور اضافه می کند.
گلشن با اعلان اینکه شناسایی دانش آموزان مستعد کشور نوعی ظرفیت سازی برای کشور است، اظهار داشت: امسال در شرایطی این جایزه برگزار می گردد که فراتر از وطن دوستی، موضوع انسانیت و غیرانسانیت دیده می شود؛ مرحوم البرز در ۳ محور کاهش آلام بشری، ارتقای رفاه زندگی انسانی و ارتقای حیثیت کشورمان ایران در جهان این جایزه را برگزار می کرد که امسال با شرایط موجود کشور، تحقق این ۳ محور باید تقویت شود.
لازم به ذکر است در این آیین داوری ۷ میز متشکل از شش داور و یک منشی در ۲ زمان ۹۰ دقیقه ای، سوابق و مدارک ارسالی را بررسی کردند. این میزها شامل ۳ میز متوسطه اول؛ ۱ میز ریاضی فیزیک؛ ۱ میز علوم تجربی؛ ۱ میز علوم انسانی و معارف اسلامی؛ و ۱ میز فنی حرفه ای و کاردانش بود که وظیفه رسیدگی به سوابق علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و ورزشی دانش آموزان ثبت نام کننده در فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۳ در مقاطع متوسطه اول و دوم را برعهده داشتند.




منبع:

1403/07/21
09:21:03
5.0 / 5
63
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،