بی بدیل  - Bibadil
22 اسفند 1403   12 مارس 2025
نام کاربر:
کاربر مهمان



به جامعه مجازی بی بدیل بپیوندید... ورود ثبت نام

بسته های گرافیكی برای جدال با كرونا

بسته های گرافیكی برای جدال با كرونا به گزارش بی بدیل دات كام با انتشار ویروس كرونا در كشورمان و ضرورت مقابله با شایعات در فضای مجازی، فرهنگسرای رسانه مبادرت به ساخت فوتوتیترهایی جهت انتشار در فضای مجازی كرده است.


به گزارش بی بدیل دات كام به نقل از ایسنا و به نقل از فرهنگسرای رسانه، در ایام اخیر و با ورود ویروس كرونا به كشورمان خیلی از فیك نیوزها مبادرت به نشر شایعات در فضای مجازی می كنند كه نه تنها كمكی به مقابله با این بیماری نمی كند، بلكه سبب ایجاد ترس و ناامیدی در میان مردم می شود.
در همین راستا فرهنگسرای رسانه با مشاركت موسسه نشرآوران با انتشار بسته های گرافیكی (فوتوتیتر) در فضای مجازی تلاش در عرضه الگوی صحیح رسانه ای در ایام جنگ با كرونا دارد. این بسته های گرافیكی به صورت روزانه در بخش روابط عمومی این فرهنگسرا تولید و برای عموم منتشر می شود.
در ادامه نمونه هایی از این فتوتیترها را مشاهده می كنید:




















1398/12/15
21:59:07
5.0 / 5
2045
تگهای مطلب: رسانه , فرهنگسرا
این مطلب بی بدیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
تمام حقوق معنوی سایت بی بدیل طبق قوانین مالکیت معنوی محفوظ میباشد
درباره ما  پیشنهادات  تبادل لینک
سایت بی بدیل دات کام  ،